Desertų klubo nariams gegužės mėnesio pristatymas vyks birželio 16d. Vilniuje ir birželio 17d. Kaune

E-shop desertų ir kuponų užsakymai paruošiami ketvirtadieniais, užsakant ne vėliau nei antradienį

Pirkinių krepšelis

Tuščias krepšelis

Tęsti apsipirkimą

Degustacijos

Startavome su kavos ir desertų derinių degustacijomis praeitų metų pabaigoje. Mes labai dažnai gyvename ir kuriame savo skonių pasauliuose - atskirai desertų, atskirai kavos ar kitų gėrimų. Bet žmogus atėjęs į kavinę ar restoraną ragauja bendrą derinį. Atrodytų geras desertas plius gera kava = geras derinys? Pasirodo ne, prastas derinys gali būti su labai gerais ir kokybiškais atskirais derinio elementais.

Degustacijų metu atrenkame geriausius derinius, juos ragaujame, vertiname ir ieškome sinerginio tipo derinių, kuomet atsiranda naujas potyris ir harmonijos pojūtis. Degustacija kaip žaidimas su savo uosle ir skonio receptoriais - ką jie mums sako. Daug uostome, ragaujame, bandome apibūdinti, išmokstame naudotis skonių ratu, sužinome apie konkrečius desertus bei kavą  ir galiausiai renkame geriausią tos degustacijos derinį. Kartu šias degustacijas veda ir išsamiai apie rūšinę kavą pasakoja kavos meistrė Andželika  Jokubauskaitė.

Andželika kavos pasaulyje jau 7 metai - nuo kavos ruošimo iki teisėjavimo kavos čempionate. “Kava man yra įrankis kurti ryšį su žmogumi. Tai yra svarbus socialinis aspektas stipriai susijęs su skoniu. Subtilus būdas atrasti skonius ir plėsti pažinimo spektrą.”